Camso Solideal predstavlja novo linijo pnevmatičnih gum za viličarje in letališke stroje

Camso Solideal predstavlja novo linijo pnevmatičnih gum za viličarje in letališke stroje

Camso, prej Camoplast Solideal, uvaja tri nove industrijske pnevmatike za viličarje in stroje, namenjene predvsem na trgu po Evropi, bližnjem vzhodu, Aziji in v Afriki.

 

Solideal AIR 550, AIR 570 in AIR 561, ki jih proizvaja Camso, krepijo pnevmatsko linijo izdelkov Camso, le tako lahko ponudijo strankam najboljše rezultate glede na njihovo uporabo in teren po najnižjih obratovalnih stroških. Te pnevmatike bodo nadomestile Solideal ED Plus, Solideal RIB LUG in Solideal ZZ RIB, z obljubo, da imajo nove pnevmatike večjo življenjsko dobo in zmogljivost za isto ceno.

 

Izboljšana učinkovitost:

   "Čeprav vse več viličarjev dandanes vozijo na polnih pnevmatikah, je še vedno veliko delovnih okolji in pogojev, ki potrebujejo pnevmatske pnevmatike. Industrijske pnevmatike imajo prednost pri delovanju na terenih, ki so na prostem in neenakomerni ter grobi in imajo vožnjo na dolge razdalje ali na terenih, kjer je delo manj dostopno. Na žalost se lahko včasih prezrejo potrebe po teh specifičnih lastnosti gum - pojasnjuje Thierry Miche, izvršni direktor produktne linije - viličarski program Camso." Ob priznavanju posebnih zahtev teh industrijskih pnevmatskih strojev, je Camso razvil novo linijo pnevmatik po številnih preizkusih in testih.

 

Nove pnevmatike Solideal AIR s strani Camso imajo daljšo življenjsko dobo in združujejo izboljšano udobje za voznika na grobih, neenakomernih površinami z manjšim kotalnim uporom, kar izboljša splošno energetsko učinkovitost.

 

Kratki opisi novih modelov:

1. Solideal AIR 550: je bila zasnovana tako, da zagotavlja izjemno vzdržljivost, brez ogrožanja višjih cen pnevmatike in zmanjšuje obratovalne stroške splošnih sestavnih delov viličarja. Pnevmatika ima dodatno ojačano bočnico in močnejšo zgradbo ogrodja pnevmatike, ki pripomoreta k večji odpornosti na poškodbe in prepike pnevmatike. Profil in gumena zmes pnevmatike povečujeta življenjsko dobo in zagotavljata boljši oprijem in poveča stabilnost stroja. Nova AIR 550 pnevmatika zagotavlja 80 % daljšo življenjsko dobo kot njena predhodnica Solideal ED Plus.
2. Solideal AIR 570: je zasnovana tako, da optimizira energetsko učinkovitost električnih viličarjev z uporabo spojin za nizek kotalni upor. Ploščati profil tekalne plasti povečuje stabilnost, gladek neprekinjen sredinski žleb pa zmanjšuje vibracije in izboljša manevriranost stroja. Življenjska doba profila gume ima 30 % več daljšo kot predhodnica Solideal RIB LUG.
3. Solideal AIR 561: je namensko zgrajena za znižanje obratovalnih stroškov opreme, kot so prtljažni in letalski vlečni traktorji na letališčih. Z model AIR 561 je bila dosežena boljša stabilnost, 10 % boljša energetska učinkovitost in dvakratna življenjska doba tekalne plasti. Uporablja energijsko učinkovite gumene spojine, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo pnevmatik na visokotemperaturnih površinah. Zahvaljujoč globokim ušesom in luknjam zagotavlja odličen oprijem v delovnih razmerah z nizkim oprijemom.
 

"Kot največji svetovni proizvajalec pnevmatik za viličarje je naša naloga, da razumemo edinstvene potrebe po mobilnosti katerekoli opreme za prevažanje materiala in njihovo uporabo, da lahko izdelamo pravo pnevmatiko in strankam ponudimo najnižjo rešitev za operativne stroške. To vključuje tudi pnevmatske rešitve za vse stroje in splošno uporabo viličarjev, " Pravi Thierry Miche. Zato je Camso razširil rešitve za končne uporabnike tako, da je zagotovil najbolj celovito paleto industrijskih pnevmatik od 8" do 20" velikosti z več kot 40 kombinacijami velikosti in platnim za Solideal AIR 550.  

Camso Solideal je uvedel tudi kalkulator intenzivnosti uporabe, s katerim vam enostavno predlagamo najboljšo rešitev za vaše delovne pogoje.

Preberite si ostale novice o: 

[NOVICA] 5 let garancije na industrijske pnevmatike Camso Solideal

[NOVICA] Najdaljša življenjska doba gum z uporabo kalkulatorja intenzivnosti dela

[NOVICA] [NOVO] Viličarske gume Camso Solideal RES550 | Terenska storitev SkiroMONT

[NOVICA] Kdaj je čas za zamenjavo viličarskih gum

Galerija slik
Objavljeno: 23.04.2018