NAJDALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA GUM Z UPORABO KALKULATORJA INTENZIVNOSTI DELA

Skupaj s podjetjem Camso Solideal verjamemo, da je za doseganje najnižje rešitve stroškov poslovanja potrebno imeti pravo viličarsko gumo za vašo dejavnost. Naše nove Camso Solideal polne gume in bandaže so bile zasnovane tako, da vam omogočajo maksimalno življenjsko dobo v okviru različnih delovnih okoljih. Za izpolnitev te obljube je ključna določitev intenzivnosti uporabe vaše dejavnosti. Poznati je treba intenzivnost uporabe viličarja, ki temelji na pogojih, kot so nosilnost, teren obratovanja, vsakdanje delovno okolje viličarja, razdalja, ki jo opravi viličar naenkrat in časovno obratovanje na dan. Kalkulator intenzivnosti porabe vam bo pomagal izmeriti delo, ki ga bodo pnevmatike opravljale za vas, in zato vam bomo lahko tudi mi pomagali izbrati najboljšo rešitev za vašo dejavnost.

Podatki, ki jih potrebujemo so razdeljeni na 2 dela:

            1. korak: Podatki od viličarja (nosilnost) in teren obratovanja. (skladišče, proizvodnja, gradbišče ...)
            2. korak: Vsakdanje delovno okolje viličarja. Kaj viličar počne v običajnem delovnem dnevu delovanja. Skupek razporeditve vseh drsnikov mora biti 100%.

Nakoncu še podatek o vaši najdaljši razdalji, ki jo viličar opravi v eni skupni vožnjo od točke A do točke B in podatek v koliko 8 urnih smenah deluje viličar.

Ko so vsi podatki izpolnjeni, se nato izračuna optimalna rešitev za vaše delovne pogoje. Torej izpiše se model gume, ki je najbolj primerena za vaš teren in delovno okolje, ki bo dosegala najnižje stroške obratovanja viličarja. 

Kalkulator nam poda naslednje polne gume, ki so najbolj primerne za intenzivnost dela in delovno okolje vašega viličarja:

 

Za več informacij nam pišite na: denis.jazbec@skiro.si ali pokličite na mobi: 040/557-366 in bomo poskrbeli, da boste imeli najnižje stroške delovanja.

Galerija slik
Objavljeno: 13.03.2018