Polnjenje gum SkiroFILL s poliuretansko maso

Prihranite stroške, ki nastanejo, ko vam spusti pnevmatika. Nepotrebna popravila, izpad stroja, prekinitev proizvodnje in stroški rezervnih koles - vsemu temu se lahko izognete. Vaša pnevmatika bo odpornejša s SkiroFill-om.

Vsako novo ali obnovljeno pnevmatsko gumo lahko napolnimo s SkiroFill-om iz tekočega poliuretana, ki se pri sobni temperaturi v 24 urah vulkanizira v homogeno uretansko gumirano jedro. Želeni tlak v pnevmatikah določite sami, ta pa ostane nespremenjen skozi celotno življensko dobo pnevmatike.

 

Vozne lastnosti pumpane gume
+
odpornost polne gume

 

SkiroFill pnevmatike imajo skoraj popolnoma enake vzmetne lastnosti kot pumpane gume, le da je pri preobremenitvi vzmetenje manjše, kar pa samo pnevmatsko gumo varuje. Izguba moči je enaka kot pri pumpanih gumah in samo pol tako velika kot pri polnih gumah. SKIRO - Fill je mehkejši kot polne gume in udobnejši. Zaradi večjih upornih površin pri gumah je izboljšana tudi trakcija. Vozite lahko več kot 25 km/h, izguba energije pa je manjša.

SkiroFill se iz poškodovane gume ne izloča. Pnevmatiko napolnjeno s SkiroFill-om pa lahko tudi obnovimo.

SkiroFill je prava rešitev za odpade, jeklarne, deponije, delo v gozdu, kamnolome, delo na cesti, rudnike in v vseh delovnih okoljih, kjer mora guma zdržati v ekstremnih pogojih.