Vam odpadne pnevmatike zavzemajo preveč prostora?

Recikliranje pnevmatik je sedaj še lažje s Gradeall MKII stiskalnico pnevmatik

 


Pnevmatike za avtomobile in tudi tovorne pnevmatike se zdaj lažje reciklirajo z GRADEALL-jevo stiskalnico za gume modelom MKII, ki je namenjena za stiskanje odpadnih gum ostankov, in povečuje količino natovornjenih odpadnih gum v enem transportu  in še pomembneje zavzamejo manj prostora. Obstaja še veliko drugih razlogov, zakaj je stiskanje pnevmatik privlačna rešitev.

Gearall MKII stiskalna plošča ustreza standardom PAS108: PAS 108 je pripravila Britanska organizacija za standardizacijo (BSI) v sodelovanju z WRAP (Akcijski program Waste & Resources), da bi zagotovili specifikacijo za izdelavo kompaktnih "stisnjenim kupom" pnevmatik z dosledno in preverljivo kakovostjo in dimenzijo.

Tipični kupci za stiskalnice za odpadne gumijaste izdelke so deponije odpadnih pnevmatik, vulkanizerji z veliko količino odpadnih pnevmatik in centri za reciklažo odpadnih pnevmatik.

Kratka animacija, ki hitro demonstrira delovanje MKII stiskalnice od polnjenja do same izvedbe bale:
 

DEMONSTRACIJA STISKALNICE

 

Je tudi pri vas takšen kup pnevmatik? Takšen kup zavzame ogromno nepotrebnega prostora. Z GRADEALL MKII stiskalnico boste bistveno izboljšali izkoristek že tako omejenega prostora.

Poglejte si naslednjo sliko, ki prikazuje kakšen izkoristek je mogoč z stiskalnico GRADEAL MKII.

 

Z stiskalnico GRADEAL MKII, se pnevmatike lepo zložijo v enake velikosti kocke, ki jih lahko premikamo z viličarjem. Odličen izkoristek prostora se izkazuje pri transportu, ker lahko bistveno več pnevmatik natovorimo na tovornjake, kontejnerje...
 

Galerija slik
Objavljeno: 27.06.2018