Večnamenska guma CAMSO BHL 732

CAMSO BHL 732 - močnejša in bolj vsestranska rešitev za rovokopače

Magog, QC, 1. oktobra 2019 - Camso je danes napovedal predstavitev večnamenske gume CAMSO BHL 732, ki je naslednja generacija SL R4. Pnevmatika BHL 732 je bila zasnovana za rovokopače, ki delujejo v delovnih pogojih, ki potrebujejo izjemen oprijem, stabilnost in vzdržljivost.

Camso BHL 732 je najnovejša rešitev za podjetja, ki predstavlja linijo pnevmatik za rovokošače, saj ponuja več možnosti, ki ustrezajo širokemu spektru zahtevnih aplikacij, s katerimi se ti stroji ukvarjajo. Ta nov izdelek je nepreklicen dokaz, da je Camso zavezan k nenehnemu izboljševanju ponudbe in obljubam, da bo ostal en krog izdelkov pred konkurenco na področju gradbenih rešitev za pnevmatike in gosenice.

Pred kratkim opravljena študija, ki jo je Camso pokazal, več kot polovica terenskih pnevmatik na trgu prezgodaj odpovedo, zato kupci ne dobijo svoje polne vrednosti," razlaga Dominic Gosselin, produktni vodja, Americas - Construction pnevmatike, na Camso . "Kot podjetje, usmerjeno v kupce, nenehno iščemo rešitve za izboljšanje gumijastih zmesi in zasnove tekalne plasti, poleg tega pa sproščamo nove funkcije, kot so izjemno debeli ščitniki, ki ponujajo boljšo zaščito pred udarci tekalne plasti. Z izboljšano vzdržljivostjo in življenjsko dobo pnevmatik pomagamo operaterjem, da kar najbolje izkoristijo svojo pnevmatiko: ne samo v življenjski dobi pnevmatik, temveč tudi pri njihovi skupni učinkovitosti. 

Izboljšana oprijem, odpornost na prebijanje in udobje uporabnika

Po več kot 20 letih na trgu bo dobro poznani model Camso SL R4 Camso nadomestila pnevmatika Camso BHL 732, rešitev nove generacije, zasnovana posebej za rovokopače, ki delujejo v različnih grobih in mešanih površinskih pogojih. Novi BHL 732 je bil zasnovan tako, da se je povečala vzdržljivost in oprijem, zaradi česar je vsak dan operater bolj produktiven, naj bo to kopanje ali izkopavanje zadnjega ogrodja, premikanje smeti, umazanije in gramoza s sprednjim vedrom ali oranje snega. Da bi to dosegli, BHL 732 odlikuje najnovejši razvoj tehnologij pnevmatik:

Wraparound stopenjska zasnova tekalne plasti maksimira čiščenje tekalne plasti, ki je ključnega pomena za oprijem pri delu v mehkih in blatnih pogojih.
Zelo debela zaščita pred prebodami zagotavlja povečano zaščito in vzdržljivost tekalne plasti: to območje je nameščeno med vrvmi tekalne plasti, kjer se zgodi največ prebojev, zaradi česar nastanejo luknje.
Masivne tekalne steze izboljšajo oprijem in življenjsko dobo, podaljšani sredinski bloki pa zmanjšajo vibracije za izboljšanje kakovosti vožnje v primerjavi z SL R4.
Močne bočne stene z izboljšano zaščito prirobnic platišča ponujajo boljšo zaščito bočnic in obrob, zmanjšujejo poškodbe zaradi udarcev pnevmatike.
Ker so ročni ročni nakladalci zelo vsestranski stroji, so priljubljene med občinami, komunalnimi izvajalci, generalnimi izvajalci, krajinarji in kmetjem, vse več jih je v najemniških voznih parkih po Severni Ameriki.
 
Nazaj
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
Primerjaj