O podjetju SKIRO INŽENIRING D.O.O.

Dovolite, da vas na kratko seznanimo s programom našega podjetja.

Program, ki ga predstavljamo obsega praktično vse vrste pnevmatik.  Gume za osebna vozila, viličarje, traktorje, tovorna vozila, gradbene stroje, motorje, štirikolesnike, letala, kolesa za regalne viličarje. 

Gonilo podjetja so industrijske gume. Zastopamo namreč blagovno znamko industrijske pnevmatike Camso Solideal http://www.camso.co s katero že več let strankam ponujamo le najboljše industrijske pnevmatike. Proizvajalec Camso je vodilno svetovno podjetje, ki proizvaja gumene izdelke za celotno industrijo. V proizvodnem programu imajo tako gume za viličarje, delovne stroje, dumper, gosenice za bagerje in traktorje.

Kot prvo vgradnja  viličarskih gum pa nastopajo pri vodilnih proizvajalcih viličarjev in drugih strojev: Toyota, Linde, Cat,  Mitsubishi, Daewoo, Jungheinrich, Still, Caterpillar, Terra JCB, Komatsu.

Mobilni industrijski montažni servis SkiroMONT

Z našo mobilno stiskalnico za montažo industrijskih gum in najmodernejšo tehnično opremo - pridemo k vam, v vaše podjetje in namestimo nove industrijske gume in odpeljemo stare.
Naši sodelavci so usposobljeni in izkušeni pri montiranju viličarskih gum, svetujejo pa vam tudi pri izbiri ustreznih industrijskih gum za vaše vozne rezmere in terene.

Video predstavitev montaže

Vulkanizerstvo in hitri servis

Prodaja, montaža in popravilo gum ter platišč za avtomobile, motorje, štirikolesnike (ATV), traktorje, tovorna vozila, delovne stroje in viličarje. Hitri servis in široka ponudba rezervnih delov, potrošnega materiala, gum in platišč za vse vrste vozil.

Kaj vključuje hitri servis?

Na hitrem servisu se opravi vse tisto, kar je potrebno za osnovno brezhibnost vozila: Hitre servise je potrebno opravljati po navodilih proizvajalca. Običajno je avtoservis treba opraviti enkrat na leto oziroma na vsakih 15.000 do 20.000 prevoženih kilometrov. Redna manjša popravila na dolgi rok prinašajo velike prihranke!

Polne gume SkiroFILL

SkiroFILL pnevmatike imajo vozne lastnosti pumpane industrijske gume ter odpornost polne gume.
SkiroFILL je prava rešitev za odpade, jeklarne, deponije, delo v gozdu, kamnolome, delo na cesti, rudnike in v vseh delovnih okoljih, kjer mora guma zdržati v ekstremnih pogojih.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
Primerjaj